Stuttgart

Nu skall jag alldeles strax iväg till Stuttgart. Det är lite jobbigt att resa mitt på eftermiddagen. Dagen blir ju varken hackad eller malen (eller vad man nu säger). Taxing kommer 13.15 och sedan skall jag sitta på Arlanda i 3.15 timmar. Suck, tänk om man helt slapp resa. Tyvärr är inte verktygen där ännu men snart kanske? Jag får se till att det blir tillräckligt bra.
Vi har ju gjort arbete på ”The knowledgeable user” som åker ut i välrden och sedan får stöd bakifrån från andra som vet mer om ämnet. Tänk om man kunde ersätta allt resande med sådan personal istället. Någon som kostar 1/4 av min lön och jag kan vara med på exakt det jag vill vara med på. Jaja, dream on boy.
CU all!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.