Trevlig helg

Vilken trevlig helg jag haft!! I fredags kväll var jag och Tovah på Basket, Planja mot Sundsvall. Hon ville inte gå hem förrän det var ca 10 minuter kvar av matchen. Perfekt timing 🙂
I torsdags fick Tovah skridskor (shhh, säg inget julklapp) och jag blev så sugen så jag gick och köpte mig ett par själv igår. Vi har varit ute och åket både igår och idag och med tanke på att Tovah är helt nybörjare och jag inte åkt på ca 23 år så går det riktigt bra för oss.
Vi har varit mycket aktiva denna helg, igår åkte vi ner på stan, köpte lite saker, hem och åkte skridskor och pulka, åt mat (enchiladas) och målade i hallen. Idag, gick vi till Barnens hus, hem och åkte skridsko, mat och här tog helgens ork slut 🙂 Vi fastnade under eftermiddagen framför TVn med The Incredibles. Mycket skoj film. Andra skojiga filmer vi hunnit med är Saw och Resident Evil 2. Saw var ganska hemsk i mitten med slutet tog udden av den. RE2 är andra gången jag ser, första var på bio i USA och andra som sagt idag. Mycket bra aktionfilm och ett givet måste om man spelat, Doom, Quake, Unreal, etc. Det är en ren remake av spelen i filmform. RE2 är mycket bättre än RE1 även om den inte innehöll den “coola” laserscenen från RE1.
Imorgon em skall jag till Stuttgart och tillbaka i Luleå onsdag fm. Onsdag em är det fakultetsmöte och på kvällen fakultetsjulbord. Torsdag morgon åker avdelningen till Piteå 55 och åter fredag eftermiddag. Det kommer att bli en jobbig vecka med för lite sömn. Avdelningens retreats brukar alltid bli lyckade och lugna och sköna. Denna gång tänkte jag ta in ett mer mjukiselement med fokus på egen energi och egen utveckling. Vi får se hur det går!
Har hittat en ny trevlig författare, Henrik P. Molin. Läser just hans Fristad om en hacker och terrorism! Mycket bra. Pure action med bra miljöer och rätt upplägg. Helt i min smak. Innan det läste jag Olov Svedlids, Mitt namn är Eduard Braun Hitler om Hitlers okände son och hans aktiviteter 50 år efter faderns död. Rekommenderas mycket varmt!!!
Nä, nu skall jag i säng och läsa lite!
Ha det bra, och gör inget som inte jag skulle göra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.