Många föreläsningar under november 2023

November har varit den mest intensiva föreläsningsmånaden någonsin för mig.

Jag har hållit 15 föreläsningar om AI med totalt 21.5h pratande varav 9 föreläsningar på scen (12.5h) och 6 online (9h). Jag har föreläst på plats i Stockholm, Västerås, Göteborg, Malmö och Luleå och online i Finland (2 gånger) och resten online i Sverige.

Utöver detta har jag haft 5 sessioner * 2h = 10h med uppdragsutbildning online samt 6h undervisning med studenter IRL. Uppdragsutbildningen består av ca 0.75h föreläsning (utöver timmarna ovan) och resten diskussioner i plenum och i grupper.

Jag har också spenderat många++ timmar om att läsa om och diskutera AI i olika sammanhang samt spenderat väldigt mycket tid på att förbereda presentationer, planera möten och föreläsningar, skriva texter och att diskutera med journalister.

Det stora positiva är den fantastiskt positiva återkoppling jag får vilket ger en massa dopamin, oxytocin och serotonin och en ökad positiv självkänsla.

Jag kan lugnt erkänna att det stundvis blev lite väl mycket jobbande och det blev för lite tid för återhämtning och hobbies men all den positiva återkopplingen gör att jag har återhämtat mig mycket fort. Under december lugnar det ned sig rejält och snart blir det julledigt.

Ps. Vill ni ha en egen AI-föreläsning så hör av er 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.