En studie i paketmord

Här är ett spel eller snarare en liten teknikdemo som  jag satt samman som en slutproduktion i en kurs i dataspelsutveckling via Lynda.com. Jag kallar den En studie i paketmord. 

Kontroller

Kontroller är mus för riktning och W, A, S, D eller piltangenter samt shift för att sprinta för rörelse.  Du kan ändra kameran med c samt spawna fler paket snabbare med b. Tryck f för ’farting’!

Bilder

Tekniksnack

Som en del i utvecklingen har jag jobbat med partikelsystem (notera både dammpartiklarna i luften samt ånga från det radioaktiva utsläppet), animeringar (både lådorna som faller ned samt sarkofagen som ska täcka utsläppet), kontroller av ”Bobby”, ändra kamera, mycket om ljudsättning (bakning, punktljus, emitterande material, ljusprober, reflektionsprober), ljudhantering (mixning, avstånd, triggning), hantering av statiska vs. dynamiska objekt samt övat på många grundläggande Unity-funktioner.

Release

0.2, 20180225: Windows, MacOSX och Webb via WebGL.

Lade till ”Farting” 🙂 Tryck f !

0.1, 20180225: Windows, MacOSX och Webb via WebGL.

OBS webbvarianten fungerar ej på mobila enheter samt ljussättningen har en del buggar i denna variant. Jag rekommenderar att du laddar ned spelet för Windows eller Mac och provar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.