Glad – Cykla med dottern

Igår plockade jag jag fram cykeln för att mig en liten cykelrunda på kvällen. Mest för att prova på första nöjesrundan denna vår. Försökte få med mig sonen i cykelkärran men han var inte intresserad och istället blev jag underbart glad när dottern kom ut och sa att hon gärna cyklar med mig. Nu gör vi i och för sig ganska mycket tillsammans men jag trodde inte hon ville. Det gjorde mig i alla fall mycket glad att hon ville följa med och vi cyklade bort till början av nya cykelvägen till Bensyn, fikade lite kort och cyklade hem igen. Nästan 10km i trevligt lagom tempo på en lugn väg där vi kunde cykla bredvid varandra och skämta och prata om allt möjligt.

Tovah vill ha en liggcykel, syns det?

cykel20110328.JPG

VI cyklade i lite lagom långsamt tempo på ca 16km/h med topp uppåt 25km/h. Varför stressa när man har trevligt?

Min dotter är så underbar. Hon har känt av att jag inte har varit på topp senaste tiden och hon har varit snäll och go! Tack!

Man ska ta vara på dessa små saker och jag tänkte försöka samla dessa tillfällen i en egen kategori “Good” här på bloggen så att när man känner sig lite nere så kan man gå tillbaka och få lite inspiration från de trevliga tillfällena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.