Venture Cup

I år har jag fått äran att vara med i juryn för Venture Cup Nord. Det är en tävling där bästa affärsplan belönas ekonomiskt och under 2010/2011 delas totalt 175000 kronor ut i Sverige. Prispengarna är dock inte det viktigaste utan många som deltar gör det för att få återkoppling på just sin affärsplan för att vässa den och förhoppningsvis öka chanserna till framgång. Därför är det en extra stor ära att få bli utvald! Ska du ställa upp?

En reaktion på ”Venture Cup”

  1. Venture Cup – för dig som har en affärsidé

    För trettonde året i rad startar nu Venture Cup, affärsplanstävlingen som under åren vuxit till att bli världens största i sitt slag! Alla kan vara med och tävla med sin affärsidé, inspireras och ta del av ett fantastiskt nätverk inom näringslivet, såv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.