Levande igen….

Efter 2 dygn i sjukans värld är jag nu tillbaka ibland de levande. Vinterkräksjukan slog till hemma hos oss och igår slog jag rekord i att titta på TV. Jag var så matt och illamående att jag inte orkade göra något alls.

Kaffe är också ett jättestort problem om man blir riktigt sjuk. Alla som dricker kaffe regelbundet vet att vissa människor får riktig abstinens när de blir utan kaffe och jag tillhör denna grupp. Oj vad ont i huvudet jag hade igår. Idag är jag fortfarande lite mullrig i magen men mycket bättre så jag har vågat mig på en expresso som satt finfint.

Oliver har varit sjuk i 5 dagar nu och även om han verkade bättre igår så spydde han inatt och idag runt lunch igen. Han är nu igen på en diet av vätskeersättning (resorb).

Tovah blev sjuk samtidigt som mig och mår nu ganska bra.

Johanna har klarat sig bra hitintills.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.