Vilken härlig dag!

Idag har det varit en sådan där härlig dag som kommer ibland.

Vi började med att brottas i sängen och ha kuddkrig. Tyvärr slutade det med ett blomkålsöra för Tovah (det gick bra). Sedan fm med lite spelande (Lego Racers Grand Prix) och Legobyggande följt av lunch som bestod av smördegsinbakad vild lax med moghrabiah och krabbstickssallad. Efter den tog jag mig en liten stund för mig själv i uterummet och drack två dubbla espressos medan jag läste en bra bok medan regnet smattrade på uterumstaket. Rostade även lite kaffe (250g av Costa Rica respektive Kenya) och satte en n bagelsdeg på jäsning.

En trevlig promenad till den nya lekplatsen och sedan hem för det började regna igen och baka bagels. Dessa åt vi i uterummet tillsammans med vår kvällsgäst som sedan stannade och vi pratade om allt möjligt inklusive kaffe så klart. Vi lekte med kaffesprutan, skummade mjölk och lekte med latte-art i varm choklad.

En mycket trevlig dag helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.