Fjällen

Nu börjar jag känna mig lite Lule-trött och det börjar bli dags för en tur till fjällen. Denna gång tänkte jag tälta med Tovah men jag är lite osäker på var vi ska åka. Gräset framför Trollsjön? Gavri söder om Riksgränsen? Väster om Abisko? Det senare har jag ju sagt tidigare men eftersom stationen är helt full denna sommar så kan man lika gärna ta något annat. Funderar på att ta oss ut i fjällen via Vassijaure och då kan vi sova i Stil-huset där första natten innan vi beger oss uppåt. Eller så hoppar vi bara av i Låktatjåkka och går så långt Tovah orkar och sedan slår läger där och fortsätter nästa dag?! Det är ju fortfarande ganska ljust där uppe 🙂

Undrar hur det är med mygg där uppe ?

Funderar i alla fall på att ta tåget upp nu på söndag efter Lulekalaset och stanna uppe 5 nätter. 8/8 är det dopdags så då måste vi vara tillbaka i Luleå igen, dvs åka hem 7/8. 5 nätter är nog precis lagom där ute första gången med Tovah. Eller vad tror ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.