Bloggy

Testade Bloggy nu på morgonen och måste säga att den tjänsten ger ett högst förvirrande intryck. Det är en microbloggtjänst där man man kan blanda in olika flöden i enda stor röra. Det är väl i och för sig trevligt att man kan se flera flöden från andra microbloggar men det blir ganska konstigt om den per default blandar in alla kommentarer som de jag följer skriver på ’slumpmässigt’ utvalda inlägg. Väldigt svårt att se något flöde tycker jag….. Tycker FaceBook gör ett bättre arbete med att få en mer enhetligt översikt på vad som händer hos mina vänner än Bloggy.

Här kan ni se vad som kommer in till Bloggy från mig. Bland annat kan ni direkt se vad jag delar med mig på FaceBook, Twitter, min Blog och min Google Reader share. I en enda trevlig röra 😉

En reaktion på ”Bloggy”

  1. Hej och välkommen till Bloggy! För att minska förvirringen så kan du filtrera bort inlägg som kommer från flöden. Under inställningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.