Abisko dag 0

Resan gick mycket bra, lugnt och skönt och inte så många på tåget. I Kiruna var det jättekallt så vi blev lite oroliga men när vi kom till Abisko så var det riktig sensommar. Vi tog en kort promenad innan maten i T-Shirt. Till middag fick vi hel röding och den var supergod och efter middagen gick vi ner till deltat och det var otroligt lågt vatten så vi kunde gå ungefär en kilometer ut ”i vattnet”. Vår lilla kvällspromenad blev totalt 3.84KM.

Nu är jag jättetrött och det är dags att sova fastän klockan bara är tio över nio. Imorgon skall vi ut på långpromenad. Jag tänkte vi skulle ta liften upp och sedan gå ner i dalgången söder om Njulla och tillbaka till turiststationen. Borde bli en lagom tur för Tovah.

Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.