Khanom Hill Resort

Nu har vi bestämt oss. Det blir två veckor i Thailand på Khanom Hill Resort, 21/2-8/3. Vi flyger med Fritidsresor men vi bokade hotellet direkt och sparade därmed ca 9000. 14 nätter med frukost och transfer gick på 10060:- och flyget 28000:-. Till det räknar vi med 7-10000 i mat och dryck. Området skall vara mycket lugnt med bara några få hotell och det ligger på östra sidan strax söder om Koh Samui. Det skall blåsa lite mer där än på andra ställen men lugnet väger nog upp för det. Här är lite blandade bilder.

Bathroom

Children's Pool

Pool And Bungalow-1

Room21-1

Terrace

Vi kommer att ha en liten egen bungalow direkt vid barnpoolen och stugan skall vara speciellt för barnfamiljer med lite högre räcke. Blir det bra så kan vi kasta ut barnen i poolen och slappa på verandan 🙂

Ahhhh, det känns helt rätt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.