Stockholm again again again again again……

Nu är jag ute och reser igen, Stockholm igen men bara en kort resa. Åkte ner idag och åker tillbaka i morgon vid lunch. Idag på eftermiddagen var jag intervjuad av pressen igen, IDG.se och IT24.se (kommer i mellandagarna antagligen).

Man blir trött av att resa ner så här men i morgon får jag i alla fall lite sovmorgon, planet tillbaka går först 1110.

Var hos läkaren i fredags och de har inte hittat något fel alls på mig., inget fel på blod, ingen glutenallergi, ingen cancer, inget konstigt alls. Vi pratade en del och kom fram till att det kanske var stress och vi vänta och se vad som händer.

idag fick jag mig sushi till lunch, Sushi King är bra för lunch sushi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.