Abisko

Imorgon bär det iväg till fjällen där vi stannar till på fredag.
Sitter jusr och byter telefon till min gamla QTek9100 som inte kan komma åt jobbets email. Är man på semester så är man, eller hur? Min nya är en Blackberry 8800 som är en mycket trevlig telefon men tyvärr med email push till den inbyggda emailklienten så man inte slippa att få ner posten. 8800:an har GPS för övrigt vilket är ganska coolt tillsammans med Google Maps!
Oj, klockan är redan 1630 så det kanske är dags att få ihop packningen. Imorgon 1026 går bussen från berget till stationen och sedan får vi faktiskt åka buss vidare till Boden eftersom järnvägen är stängd imorgon pga av bygget i Notviken. Min gissning är att de skall få dit cykeltunnlarna imorgon och sedan om ca en månad skall de få dit själva bilbron över järnvägen. Fundamenten har funnits där ett tag.
Skall bli skönt med lite slapphet i fjällen. Tyvärr så verkar det regna en del den kommande veckan. Blääää!
I förrgår kom jag hem från ytterligare en resa till USA, Mountain View, San Francisco och Seattle blev det på denna resa. Eller rättare sagt, Seattle kom jag aldrig till utan Bellevue, Kirkland och Redmont, alla öster om Seattle. Seattle flygplats fick jag se dock 🙂
Nu skall jag cykla iväg till Kvantum proviantera lite.

One thought on “Abisko”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.