Smallpox 2002

Såg just Smallpox 2002. Det är en doku-drama om vad som skulle kunna hända om en attakc med smittkoppor skedde i New York. En man smittar ett antal människor i New York och det sprids till hela jorden. Pandemin håller på i 2 år och 60 miljoner människor dör i en sjukdom som redan varit utrotad en gång. Filmen var skrämmande bra gjord av BBC. Som en riktig dokumentär som tittar tillbaka på vad som hänt och första 45 minuterna (innan det eskalerade totalt) frågade vi oss flera gånger hur vi kunnat missa detta. Nu när jag ser efter i albumet så var vi i New York när det var som värst och det var undantagstillstånd i USA!
jaja, skrämmande var den i alla fall. Se den om ni vill få er en tankeställare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.