MacOSX

Det var inte så lätt att få in MacOSX 🙂 Jag gör nu ett sista försök… varför gör jag det då? Nja, inte vet jag. Skoj 🙂 eller för att man (kanske) kan?!
Nu skall vi gå på en liten promenad till slemmis och handla lite. Vi måste ju ha glass och marräng till vår marrängsviss vi skall ha idag. Mums mums (även om jag inte får äta den).
På tal om att äta så provade jag just vår nya riskokare som vi hämtade igår och den funkad finfint. Att koka 2 cups matris tog exakt 20 minuter och det blev helt perfekt. Bättre eller sämre än den gamla undrar nu kanske? Nja inte vet jag men man måste ju ju bidra till köp och släng samhället! Eller så var det för att den gamla var ganska gammal, bucklig och inte funkade om man inte ställde en tung skål på locket.
Tjoflöjt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.