hej allesammans

nu är jag i stockholm efter två dagar i köpenhamn. första dagen var inte så intressant men den andra (idag) desto intressantare. trevligt.
känner mig ovanligt peppad och harmonisk. vi hade många intressanta diskussioner som t.ex. när är folk som mest kreativa? tydligen säger forskning att missnöjda personer är mer kreativa än nöjda och glada människor. så kanske det är….
hade en mycket trevlig middag med pappa igår där jag tog ut honom på middag på min senaste restaurangfavorit i köpenhamn, Sweet Basil vid kungens torg. vi försökte oss också på lite geocaching men det visade sig ganska svårt när det var mörkt.
imorgon blir det inspirationsdag och på torsdag heldag på vinnova följt av projektarbete.
skall bli skönt att vila lite… inte för att jag är trött men ändå. harmonisk som sagt. tur det för jag missade atåget nyss med 30sekunder pga det dumma ica-eurocard inte accepterades i automaten.
ha de!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.