Orientering

Lite orientering blev det borta i Gäddvik. Vi cyklade dit med Tovah i kärran och sedan sprang, gick, joggade vi 4.47Km och Tovah var jätteduktig för vi var aktiva i 1:11:46. Det är inte illa för en 6-åring och sedan grillade vi lite korv och cyklade hem.
Totalt idag så har jag cyklat 23,63Km med cykelkärra. Mätningen är lite konstig (flera delmätningar) så ni får inge fler siffror än så. Dock var det tre presoner som provsatt Scorpionen idag, Fredrik, Johnny och Classe.
Jag har lite förkylning ikroppen för jag har varit lite seg (men jag har ju cyklat massor i alla fall).
Nästa vecka skall jag ut och resa igen. Åker söndag em till Köpenhamn och sedan till Stockholm tisdag kväll och åter till Luleå på söndag em.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.