Lugn helg

Idag har vi mest bara slappat. Jag har hållt på och boka resa till om tre veckor vilket är jobbigare än man kan tro. Hotellsituationen i Stockholm är katastrofal. Hittade en mycket bra deal med frukost på SHeraton av alla ställen. Blev det mest ekonomiska alternativet om man ville bo i centrum (vilket jag ville).
Knäet mådde inte så bra igår och idag mådde det bättre ända tills vi gick på en promenad till vår första egna GeoCache. Någon har cachat in den nu förresten och fick FTF-priset på den! De tog inget och lämnade inget till Tovahs stora förtret.
Nu skall jag ta mig en kopp kaffe och sedan sova. Måste ju upp tidigt imorgon som vanligt. Imorgon em är det orientering så jag hoppas vädret är bra och jag inte har ont i knäet!
Ha de gött!

En reaktion på ”Lugn helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.