Jobb

Jobbet kom ifatt mig inatt vid 2 tiden. Tovah väckte mig genom att banka i väggen (i sömnen) och dp plötsligt så kom all oro gällande jobbet in i mitt huvud. Främst är det ekonomi och vissa jobbiga projektparter där man kommer överens om vissa villkor och sedan ändras dem långt efter projektet har startat. Känns lite jobbigt….
Men nu har jag ju semester och skall inte oroa mig för sådant. Måste dock tidrapportera och initiera anställning av Mia. Papprena skall finnas utanför mitt kontor tydligen. Imorgon skall JTO på sjalbarnsträff så då kan jag ju fixa det.
Skrev jag förresten att cykeln är skickad från Tyskland! Woohooo! Nice! snart får jag den. Den skall bara mellanlanda i Växjö, där Janne skall skjustera in den och sedan skall den skickas till Luleå. Om jag gissar på 2 veckor från nu så kanske jag blir positivt överraskad. 😉
God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.