JavaOne

Vad mycket folk!!! helt otroligt var fullt det är här. Och köer till allt. Man måste registrera sig online för att få normal entre till sessionerna. Detta är i och för sig bra för de sessioner som är mycket populära kommer att köras i repris.
Varmt och skänt har vi det här. 20-25 grader och jag horde att det snöade i Luleå igår. Vi har hunnit med mer än jag minns. Vi var på Alcatraz igår och jag sitter och funderar på vad vi mer gjort men jag minns inte 🙂 Åkt cable car, ätit pizza och sushi. Gått ute vid Pier 39. Just ja i lördags åt vi en helt underbar paella som lagas färsk varje lördag och säljs så långt det räcker i San Franciscos älsta mataffär (eller var det USAs äldsta? knappast).
Detta är 11:e javaone och jag har varit på minst 2 men det var ca 8-9 år sedan sist jag var här. Känns inte alls som om det är samma hysteri nu som då. De försökte få tjo och chim från scenen men de enda som nappade var killarna från Brasilien där tydligt teknikutveckling är jättestort just nu.
Fick leveransbesked gällande cykeln igår och den skall skickas 16/6 till Växjö och sedan till mig. Vilket betyder väl efter midsommar. Jag vill ju ha den en månad tididare. 🙂
Wavelan på det här stället kommer och går. Det finns ett gratis wavelan här men det täcker inte alla rum och det är långsamt som stryk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.