Gräsänkling

Nu är jag gräsänkling igen. Resten av familjen åkte ner till Jönköping i förrgår och som vanligt när jag är själv hemma så blir jag deppig. Inget skoj att vara själv hemma!
Imorgon kommer Jalle och antagligen Goggi på mat och spel. Jag vet vad jag skall bjuda på men jag kan ju inte skriva det här för då blir det ingen överraskning.
Läste ut Grishams The Partner igår, IGEN. Inte förrän jag läst ca 2/3 var jag övertygad om att jag läst den förrut och den kom ju ut för ett år sedan så jag borde komma ihåg den. Börjar väl bli gammal….
Fick en del nya leksaker nyligen, en P4/955EE som jag kör överklockad till 3.76GHz. Vid 4.0 så krashar datorn varje natt, men bara på natten 🙂 Strange. Burken har även två 7800GTX i SLI. Detta för att jag skall kunna köra tre skärmar med bra prestanda. Så nu kör jag 20″+30″+20″. Testade även att köra 20″-skärmarna vridna 90 grader men det blev inte så bra prestandamässigt. Min tidigare setup var 20″+24″+20″.
Började titta på en ny serie idag också, Veronica Mars. Ganska skoj faktiskt. Såg 4 avsnitt på raken….
God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.