Rapport

Vid halv fyra väckte Johanna mig, då hade hon haft sammandragningar sedan 0100. Stackare. Jag fick i alla fall sova ordentligt. VI velade hit och dit, åt frukost med mera men åkte till slut. 4.04 ringde jag Jeanette och sedan blev det kaos iväg.
Vi åkte alltså till BB vid ca 430. Vid 7 kollade de Johanna och hon var 3 cm öppen. Inte så mycket alltså. Dock så började hon får riktigt ont och efter en mycket kort promenad så gav Johanna upp och ville ha smärtstillande. Det dröjde dock ett tag och det var lite strul så hon fick det ca 940. Då var hon 6cm öppen och nu började det gå riktigt snabbt för 1020 hade Oliver kommit ut. Snabbt gick det!
47cm och 2780gram är födelsedata.
En riktigt fin liten grabb blev som ni kan beskåda i vårt album.
Tack för att gratulationer vi har fått idag. TACK!!
Nu skall jag hat mig en kopp te och sedan sova.

En reaktion på ”Rapport”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.