Slösar bort livet?

Filippa tycker det är tragiskt att man slösar bort sitt liv på jobb. Det kanske det är men i en utopisk värld kanske det fungerar att resonera så och nu är det ju så att pengar styr denna värld om man vill ha roliga leksaker och resa mycket. Jag kanske gnäller mycket i min blog men det är mitt sätt att gnälla av mig för sedan mår jag bra igen. Jag har faktiskt jobb (pluralis) som jag trivs väldigt bra med där jag till mycket stor del gör exakt precis enbart det jag vill göra!
On another page, Johanna fick inte komma hem idag eftersom hennes plan gick sönder. Hon sover över på Sky City och landar 10.45 imorgon. Totalt en 12.5 timmars försening. Vad ledsen Tovah kommer att bli imorgon när mamma inte är hemma.
MEN nu måste jag sova för imorgon är det partydag!
Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.