Jag lever!

Jag lever faktiskt. Jo det gör jag 🙂 Jag har varit ute och rest sedan torsdag kväll och har hunnit med två besök i Stockholm samt ett besök i Tyringe.
Jsut nu sitter jag på Stockholmsmässan i Älvsjö och lyssnar på Kennet Rådne från TeliaSonera prata om telefonins historia (han kommer nog framåt snart 🙂 och jag börjar fundera om jag är rätt man på rätt plats. Denna konferens är alldeles för mycket ciggarnivå. Dvs inget nytt egentligen…
Angela. nu kommer den! Stegrapporten. Du får ingen fin graf men du får hålla tillgodo med text. Till och lörsdag var det runt 9000 per dag men sedan tog det fart. Jag och Johanna kom till Stockholm söndag kväll 18.35 med 800 steg i bagaget och lyckades ändå komma upp13567 på ett par timmar. Dagen efter (igår alltså) blev det värre med 25421. Bra eller hur? Dock hade vi ändå åkt en massa tunnelbana och buss.
Såja, nu har Rådne kommit fram till lite mer inrtessanta saker. Om ca 5 år skall 50% av all telefoni gå över IP och ungefär 2020 skall allt tal gå över IP. Telia skall leda denna övergång.
Igår hann vi med Nordiska museet, en lång promenad på djurgården, etnografiska museet, shopping, lunch på Örtagården, bio (Star Wars III)en promenad från södern till Hantverksgatan 76 där vi år en underbar sushi på Roppongi samt en promenad hem. Det ger över 25000 steg. På tal om bio så måste jag säga att Star Wars III är ju helt otroligt dålig och tråkig. Det var ju bara en mellanfilm för att knyta ihop del 1 och 2 med del 4. Om du inte har sett den så vänta tills den kommer i ett mer mobilt format som är billigare. Slösa inte pengar på att se denna film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.