Long time no see

Igår fick jag beskedet att det sista sakkunniggautlåtandet äntligen har kommit in och förhoppningsvis kommer fakultetsnämnden att fatta ett positivt besked gällande min docentur den 21/10.
Fick klart en Vinnovaannsökan idag och det blev som alltid när man jobbar med något viktigt totalt antiklimax och luften gick ur mig. Var och klippte mig på förmiddagen (== cykeltur till stan och tillbaka), och sedan cykeltur till skolan på em (backen hem är jobbig) och sedan en rask promenad på 75 minuter på kvällen. TRÖTT.
Imorgon skall jag ut med avdelningen och CDT och bowla och äta Tex Mex buffe. Mums. Det skall bli trevligt.
Men nu skall jag lägga mig i sängen och läsa lite. Blood Music är mycket bra. Tack Göran för rekommendationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.