Båttur till Junkön

Idag blev jag medbjuden på premiärtur med grannens nyinköpta båt (tänkte först skriva ”nya” men den är ju faktiskt nästan lika gammal som mig ;)). Jag drog med mig Oliver och vi åkte iväg till Bergnäset där båten står och sedan iväg ut på havet. Vi tog oss en titt på isbrytarna och följde sedan Sandön ut mot Junkön.

Tyvärr var det ganska mycket vågor utanför Sandön så det var mindre trevligt att åka där. Jag påverkades inte speciellt men Oliver blev helt apatisk och på vägen tillbaka så somnade han i min famn (även om han själv säger att han inte sov ;)).

Ute på Junkön bjöd jag på hemmabakad rödavinbärskaka och nymalet, hemmarostat kaffe vilket var mycket uppskattat (sa de i alla fall ;)).

Så, är jag en båtmänniska eller inte? Nja, båtmänniska är jag men jag skulle nog föredra att ha en segelbåt istället. Att bränna på och känna bensinångor är kanske inte min grej men det är ganska skoj att få komma ut på vattnet. Det roligaste var nog att sitta och snacka skit på Junkön 🙂

Båttur 20100829 - 1.JPG

Båttur 20100829 - 2.JPG

Båttur 20100829 - 3.JPG

Båttur 20100829 - 4.JPG

Båttur 20100829 - 5.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.