Tisdag

Jag började dagen med att skotta bort massor med snön. Efter att jag hade fixat fram brevlådan och tagit bort stora delar av snövallen (som är ganska hög) så kommer grannen och lånar ut sin snöslunga till mig eftersom han tänkte att jag kanske skulle skotta upp uppfarten också. Vilket jag faktiskt tänkt mig men det var ganska mycket enklare med en snöslunga. Man kanske skulla he en egen 🙂

Solen tittade fram underbart och jag slappade lite innan jag gick in och fortsatte att slappa framför datorn en stund med en kaffe.

Sedan var det dags att handla det sista till semelbaket så iväg till affären. Väl hemma igen så fixade jag lunch, köttfärsbiffar med fetaost och soltorkade tomater, ångkokt broccoli, färsk spenat, salladslök och lite jordnötter. Mums blev det igen! Satte på degen till semlorna som skulle jäsa 40 minuter, tittade lite på Grey’s Anatomy medan jag väntade, gjorde semelbullar, vänta igen, baka dem, göra fyllningen etc. etc. etc. Tovahs betyg blev: ”Det var de godaste semlor jag någonsin ätit!” Senare på kvällen sa Tovah dock att nästa gång hon fick semlor så ville hon ha utan mandelmassa. Receptet kommer i ett separat inlägg senare…

Tovah försvann för att åka skridskor med en kompis och resten av familjen tog en promenad. Vi hamnade på biblioteket och jag lånade en bok jag beställt, ”Physics for Poets” och precis när vi kom hem så kom Tovah tillbaka. Timing!

Vi var trötta och hamnade framför TVn med två avsnitt av Chuck. Skoj!

Sedan lite LEGO byggande (som vi gjorde i går också kom jag just på) och nu kvällsmat.

På tal om barn så har Oliver kommit in i trotsen, det började ganska exakt han blev 3 (29/1) och han bråkar om det mesta. Han har gått från att vara den duktigaste pojken till en liten bråkstake som aldrig gör vad man ber honom göra. Men vi tycker om honom i alla fall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.