Nya tider

Sedan jag brjade på Google har jag helt ändrat mitt arbetsbeteende. Jagjobbar numer helt på jobbet (med undantag för något sent möte via nätet med USA) och håller mig sedan borta från datorer hemma. Inte riktigt min stil eller hur?
Nu har man alltså jobbat 3 veckor på Google och det är verkligen drag under skorna. Det är jätteskoj men tiden går jättefort! Vi hade en person från ”facilities” torsdag och fredag och han beställde alla roliga saker vi ville ha till kontoret: en rejäl espressomaskin, fat boys, lava lampor, fussball, japansk massagestol, googliga tallrikar och koppar, mer block och pennor, stora bollar plus en massa annat jag glömt.
Efter veckans TGIF, så invigde vi kontorets nya Wii. Tovah var med på TGIFen och vi spelade massor och var kvar längst av alla 🙂 TGIF är alltså ”Thank god it is friday” och är en in-house after work där man äter god mat och dricker en öl eller tre och går igenom vad som hänt under veckan. En sed som finns på de flesta Googlekontor.
Idag vaknade jag med feber och var snuvig dock. Hade lovat johanna att hon skulle få nannatid idag så det var bara att dra sig upp när hon cyklade iväg (nej hon är inte så hemsk som det låter :)) och jag tog barnen till Teknikens Hus. Där han vi vara en timme innan Oliven drattade i floden och blev dyngsur. ”Johanna, vi har lite kris här….”. Johanna kom cyklade med nya kläder en halvtimme senare så vi kunde ta oss hem.
Nu skall jag däcka lite. Ha det bra!
Ps. Det har kommit in massor med bra ansökningar från folk som vill jobba på Google men vi vill ha massor mer. Skicka på folket! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.