MacOSX på Dell PC

Fördelen med att vara hemma och vara ledig är att man kan sitta och leka och det gör jag idag. Stoppade in en ny disk i Dellen och installerade först Vista vilket funkade bra när jag inte körde med RAID. Jag har ju haft lite RAID problem på denna dator tidigare och skall migrera bort från det.
Sedan testade jag att installera MacSOX och det tuffade på bra efter jag partionerat om disken som jag ville ha den och efter ca 45 minuter så sade bara att jag skulle försöka igen utan någon förklaring. Man har ju en log här men jag hann inte meddelandet innan jag bootade om som den rekommenderade. Nu skall jag testa igen. För er info kan nämnas att MacOSX bara skall gå att köra på Apple hårdvara!
Köpte även Ecto till MacOSX idag. Det är ett bloggverktyg som jag fastnat för på Maccen. Det finns för Windows också men där suger det massor (det var jättefult).
Tovah är trött och hängig idag. Det har varit för mycket som hönt och hon har varit sjuk. En trött Tovah leder tyvärr till en gnällig Tovah också.
Nu kanske det är dags att gå ner och laga lite mat. En chili con carne så här på den sista dagen på det gamla året kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.