Ha det bra!

Det har nu gått flera veckor sedan jag slutade med socker och jag har samtidigt slutat med te och dricker istället rött te. Jag har märkt en stor skillnad i mitt humör, de glasartade fenomenen i mina ögon är helt borta och jag mår helt mycket bra! Samtidigt har jag fått tillbaka mycket av intresset för mitt arbete och har blivit generellt mycket piggare! Ett klart lyft alltså!!!! En bieffekt är att jag gått ner i vikt också fastän jag äter mer än vanligt!
I lördags hade jag en liten grillfest med ca 15 personer här i min nya grill (ja jag åt upp dem) och det var mycket lyckat. Märks att man börjar bli gammal dock för festen tog slut redan 22.30. Eller så tyckte folk att vi var så tråkiga så de gick hem 🙂 Jag hade inget emot det dock för då var man pigg under söndagen också, även om jag var lite bakfull av vinet jag drack.
Fick klar en ansökan till Vinnova idag och den känns faktiskt riktigt bra! Hoppas bara att den ger utdelning också.
Energin som jag fått pga ”bristen” på socker har gjort att jag jobbar mer. Ungefär lika mycket som jag jobbade under andra hälften av 90-talet och det är skoj. Samtidigt hinner jag faktiskt med motion (inte tillräckligt) och leka med Tovah!!!
I professorsfrågan har det inte hänt något alls men det var skoj att höra två på min avdelning skämta om att om de fick önska ville de ha en professor som sjöng i korridoren (vilket jag hade gjort 1 minut tidigare :). Sådant är skoj att höra.
I docentfrågan har det inte heller hänt något alls. Den sak kunnige vi väntar på har fortfarande inte hört av sig fastän han lovade för några veckor sedan att göra det direkt. För att citera en annan på Systemteknik, ”Sigh…”. Men man måste ju leva med det och leva vidare.
Läsa måste man ju också göra så nu läser jag Jan Guillious senaste. Den är mycket bra!! Läs den!
Ha det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.