En dag i höstväder

Höstsolen är så underbar när hösten ligger i luften.

Jag drog ut familjen i skogen och dick med ett extra barn (Anja) och vi gick till vårt favoritjakttorn där vi fikade lite choklad. Vidare hemåt via snötippen, Tvisslorna och upp på berget igen. Väl hemma så satte jag mig på verandan och slappade i solen stund. Härligt!!

Kvällen spenderades med lite Androidprogrammering…. gör det mest för att testa diverse olika mer eller mindre avancerade saker men mer om det senare….

Nu är det dags för en kopp te och sova. Imorgon tänkte jag faktiskt ta mig till jobbet för nu känner jag mig nästan helt frisk. Håller en föreläsning imorgon em.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.