Distributed Denial of Dollars

En av de dömda i Pirate Bay målet har just lanserat fenomenet ”Distributed Denial of Dollars”. Har har startat siten http://www.internetavgift.se/ där alla uppmanas att betala sin Internetavgift på 1:-. Detta sätts in på advokatfirman Danowsky & Partners som representerar skivbolagens intressen. Detta skall leda till ökade kostnader för advokatfirman. En Denial of Service attack men med pengar.

Hos Ny Teknik kan ni läsa mer om detta.

Vad tycker ni om detta påhitt? Vansinnigt eller Genialt?

En reaktion på ”Distributed Denial of Dollars”

  1. Jag tycker det är ett intressant tilltag, men lite barnsligt. Dessutom ger de sig på fel organisation. Advokatbyrån företräder ju bara sin klient. Man kan också tolka det som desperat från personer som insett att de inte har nåt att förlora.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.