Skidor

Idag har jag skidat hela dagen, eller i alla fall försökt skida hela dagen. Jag hade jöttesvårt att få fast skon i bindningen men efter lite hjälp av frun så gick det bra och jag begav mig ut i skogen. 5 minuter senare så lossnade skidan och sedan kunde jag inte få fast ena skon alls. Suck, gick hem med skidorna och upptäckte hemma att fästet på en av skorna var böjt. Suck…. tog mig lite lunch och begav min sedan till affären. Väl där så tog säljaren en 0.3 sekunders titt på skon och sa, monteringsfel och jag fick ett nytt par. Lät inte som första gpngen han såg det felet. Antagligen för att det är billigt skräp. Man får vad man betalar för, eller hur?

I alla fall, väl hemma igen så begav jag mig ut på isen och åkte i 1.5h. Underbart, is, snö, öppet, sol, Ahhhhhh

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.