Kajsa Ingmarsson – Lyckans Hjul

Igår läste jag ut Kajsa Ingmarssons Lyckans Hjul och tänkte skriva en minirecension.

Boken handlar som Kajsas tidigare böcker om livet och i detta fall om tre kvinnor som bor på samma gata i ett villakvarter i Sävesta. Alla tre är i olika åldrar och lever ganska olika liv men när en spåkvinna flyttar in på gatan så förändras deras liv rejält….

Boken var ganska seg den första tredjedelen men tog sig sedan. Ett tag var den så tråkig att jag tänkte överge den men jag är glad att jag inte gjorde det för när jag läst ut den så kände jag att den gjorde mig glad. Det var väl egentligen inte så mycekt oväntat som hände (inte jämfört med många andra böcker) men den rullade på i sitt lugna sköna tempo.

En bra kontrast mot alla Sci-Fi och Techno-deckare jag brukar läsa. Den var dock inte lika bra som hennes bästa, Små Citroner Gula.

Betyg: 4 livskamrater!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.