Replay – Ken Grimwood

Läste tidigare idag ut ännu en bok, Replay av ken Grimwood. Många böcker jag läser är underhållande och man glömmer det mesta ur det ganska snabbt men Replay är något annat. Den handlar om en man som dör och föds igen 25 år tidigare som en 18-åring och han får leva om sitt liv om och om igen. Kanske inte helt originellt (Groudhog Day etc) och den börjar underhållande med hur han förskräckt lever sina liv, tjänar pengar på det han vet med mera, men längre in i boken börjar den ta en annan form. Den börjar mer handla om levnadsfrågor, både gällande liv och död men även om att leva med andra och en hel del kärlek.

Mycket mer än så kan jag inte skriva utan att förstöra boken men boken är en av de bästa jag läst på mycket mycket länge och rekommenderas varmt! Läs den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.