Ett nytt hus!

SItter här och lyssnar på Newman – Any other name (ur American Beauty). Självklart använder jag Spotify och det är så underbart att bara kunna välja vad man vill lyssna på och sedan bara lyssna på det. Helt lagligt också!

Nu har vi ett vardagsrum och kök igen. Golvet blev klart i fredags kväll och lördags satte vi upp socklar och fixade de sista skåpsluckorna (som behöver lite extra specialanpassning). Några skåp saknar fortfarande luckor men det är för att vi återigen väntar på IKEA. Tyvärr…. till det sista men inte till det första.

Det är som att få ett nytt hus, helt underbart är det. Aningen mörkt i köket men vi har ju beställt ett nytt fönster som skall upp ovanför vasken och sedan har vi stora glasväggen i vardagsrummet. Just nu håller Johanna på att skissa hur vi skall ha vår köksö efter att jag återigen har fått vad hon tycker är en galen idé 🙂

Underbart nytt hus via har! Vi har helt tappat intresset för att titta på nya hus eller på att resa för den delen. Det är så skönt hemma hos oss nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.