Bihåleinflammation…

…gör ont som f*n! Det känns som om tänderna skall ramla ut.

Det började i lördags efter förkylning av och till i två veckor och jag har haft feber. I morse sov jag lite längre men kände mig bättre så jag åkte på stan med J och shoppade en massa roliga saker till jobbet (teburkar, te, ficklampor och klockor). Efter en timme på stan började det göra ont igen och framåt 1230 så gjorde det MYCKET ont. När jag kom hem bädded jag ner mig i sängen och låg där och tyckte synd om mig ett par timmar. Den snälla frun sydde två värmekuddar med dinkel i till mig och det hjälpte jättemycket i kombination med näsdroppar och just nu känner jag mig ganska piff även om det gör lite ont fortfarande. Det blir nog läkarbesök i morgon. SEB skulle återkomma i morgon morgon med en tid åt mig.

Lunch blev det på Kojis Sushi och både jag och J blev mycket besvikna. Riset var hårt i mitten, dålig presentation, dålig komponering av rullarna, nja inte riktigt godkänt. Det faktiskt första gången jag var där på lunch. Vi har tidigare haft catering flera gånger från Kojis och då har det varit bättre, dock inte jätte bra. Jag sätter 2 utav 5 för lunchen och 3 utav 5 för cateringen.

En reaktion på ”Bihåleinflammation…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.