far och flyg

Så sitter man på planet till London och har precis läst ut Anne Holts Presidentens Val. Mycket bra bok som handlar om försvinnandet av en fiktiv kvinlig president. Mycket bra bok som sagt som berättar en övertygande historia och hur det skulle kunna gå till vid en terroristattack. Nej, det är inte machobok med en massa våld och aktion och i praktiken så pratas det mest I boken. Bra bok.
Annars så sov jag ganska dåligt och är trött. Allt detta resande tar på krafterna och som det ser ut nu få jag inte en hel vecka hemma förrän efter midsommar. Vi var även tvugna att flytta på Tovahs födelsedag eftersom jag är I USA den 8e juni. Vi firar henne istället på nationaldagen och hon har ett kalas med gäster nu på söndag.
Allt resande gör att jag också har svårt att hitta tid för att träna och min kondition är helt i botten just nu.
Strejken är i alla fall över så man slipper oroa sig för att fatsna igen även om jag faktisk har dubbla biljetter till Luleå på onsdag. FlyNordic var fullbokad när jag kollade i söndags men igår kväll fanns det lediga platser på ett plan mindre än en timme efter mitt SASflyg. Får komma ihåg att avboka FL fligthen idag.
Nu närmar vi oss Heathrow och det verkar som om helgens oväder har försvunnit för det är sol och små fina moln.
Nu får man inte knappra mer… Cu later.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.