Reser igen

Hej
Nu är jag ute och reser igen. Ja jag vet att jag inte har kommit hem ännu enligt bloggen men jag kom faktiskt hem i lördags em, nästan en dag försenad pga av strejken. Var hemma ca 45 minuter innan vi begav oss iväg till bastun i aurorum 2 för lite basu, spel och trevligt sällskap. Det var mycket trevligt och jag kom hem först 2 på morgonen. Var lite trött på söndagen och eftersom jag i praktiken jobbade under lördagen så blev helgen lite kort. Idag lyckades jag ta ledigt i ca 2 timmar för lite tid med familjen innan nästa möte och taxi till flyget.
Nu är jag alltså på väg igen, till London denna gång och är åter i Luleå onsdag em (förhoppningsvis).
Har suttit här och jobbat på hotellet i SkyCity någon timme och nu tänkte jag hitta något att äta. Flyget till London går 0710 imorgon. Tidigt och bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.