Feeling Blue

Idag känner jag mig blå och anti. Vill egentligen bara cykla iväg och sätta mig på en sten och filosofera i solen men jag har en gäst som kommer om ca 40 minuter. Dock har jag möten från 1600 till 1930 ikväll så jag kanske kan ta mig lite ledigt efter lunch och cykla en runda.
Igår eftermiddag tog vi en promenad hela familjen till fågerskådarhuset och det det var en trist upplevelse att se. Glas överallt, sönderslagna möbler, där gardinerna hade hängt så var det bara bränmärken kvar. Vi hade tänkt att fika utanför men det var skräpigt med ölburkar så vi gick en bit bort och satte oss på en bänk i skogen istället. Mycket trevligare. Vi får hitta ett annat mål för våra promenader för vid fågelskådarhuset blir man ju bara deppig. 🙁
Allt i allt så var det en mycket trevlig promenad med mycket slafs (== vatten och sörja) vilket är skoj och solen sken fint med blå himmel. Precis när vi kom hem dock så började det mullra och ca 30 minuter senare öste regnet ner och det kom till och med lite hagel. Vi räknade avståndet till blixtarna och som närmast var de ca 1Km bort (Classe fick en blixt borta hos sig och hans ADSL-model rök).
Dags att jobba igen….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.