”Hollow Man 2” suger!

”Hollow Man 2” suger! Vilken otroligt dålig film. Christian Slater är med men inte speciellt mycket eftersom han är osynlig hela tiden. Som sagt, ingen bra film alls!

Spenderade dagen dock på Leos Lekland och det var desto roligare. Johanna stampade mig på handen så det känns som om lillfingret har gått sönder men jag är ju en man så jag klagar inte. NOT! 🙂 Vi var väl där ca 4.5 timmar och man blir helt slut. Ljudnivån på eftermiddagen var nästan olidlig och de borde verkligen installera ljuddämpning i den lokalen. På förmiddagen var det inte så farligt eftersom det inte var lika många barn där men framåt 1400 blev det ganska fullt. Vi kom dit vid ca 11.45 för det tar ju lite tid att komma till storheden med buss och sedan gå ca 20 minuter från busshållplatsen.

Imorgon är det sista dagen på året och kan ni trp att det regnar i Luleå???? Suck vilket trist väder det är här nu. Klockan 9 idag var det -12 och nu är det +1 och regn….. It is a strange world we live in right now.

Började läsa ”Wild Fire” (Nelson DeMille) och den är mycket lovade. Mer (anti)terrorism åt folket och låt USA rädda hela världen som alltid. Weeehaaaaa. Skämt åsido så är det hittintills en mycket bra bok.

Tovah och jag läser ”The Hobbit” (J.R.R. Tolkien) och den är ju som alltid mycket bra. Det är faktiskt andra gången vi läser den. Förra gången var Tovah ca 3 år gammal. Tovah blir bättre på att läsa nu också för nu läser hon hela meningar. Tidigare glömde hon bort vilka ord hon redan läst, dvs hon kunde bara läsa ett ord i taget och inte få något sammanhang men nu går det bra.

Parallels är skoj, installerar just nu Vista i ett fönster bredvid mitt bloggverktyg på Mac. Skoj! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.