Ahh cykling!

Vad det är härligt att cykla. Idag vid 2 tiden tyckte jag det var dags att komma ut och röra på sig lite. Tovah var trött efter utflykt med skolan hela dagen så jag fick röra på mig själv. En runda runt stan blev det i alla fall med en stop för en GeoCache vid kyrkogården i Gammelstan. Ahh wunderbar! Lite siffror:

Distans: 23.56 km
Aktiv tid: 57:25
Medelhastighet: 24,1 km/h
Maxhastighet: 46,2 km/h (härligt med nedförsbackar :))
Total stigning: 124 m
Medelkadens: – rpm
Medelpuls: – bpm
Maxpuls: – bpm
Kalorier: 1671 cal
Cykelkärra: nej
Passerats av idag/totalt: 0/5
Provat min cykel idag/totalt: 0/11

Och igår var Tovah jätteduktig. Fört cyklade hon fram och tillbaka till dagis (drygt 2Km) och sedan cyklade hon fram och tillbaka till orienteringen (2*3,92 Km = 7,84) och sedan springa/gå 2,7 Km orientering. Det är väl ganska duktigt för en 6-åring?! Tovahs snabbaste på raka igår blev 19.8 Km/h!!! Inte illa!
Idag har jag haft möten, doktorandkurs och sedan slipat på min CV igen. Nu är det dags att söka jobb (igen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.