Nobels Testamente – Liza Marklund

Läste ut Liza Marklunds senaste bok, Nobels Testamente igår. Blev ganska besviken på denna bok eftersom den inte riktigt hade ”det där”. Den malde på rätt bra men det var inga stora kliffhangers utan det var ganska självklart vem bovarna var. En fint upplagd historia som tuffade på utan någon större spänning. Skulle nästan vilja dra mig till att säga att detta är Lizas sämsta bok, men nöjer mig med att säga att det är en av de sämsta. Min favorit är den näst senaste i Bengtsson serien, Den Röda Vargen och i övrigt hela Azyl serien är mycket bra!
Läs alla hennes böcker. Det finns mycket sämre författare där ute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.