Ensam hemma

Ensam hemma igen. Johanna är i Borås, i skolan och kommer hem fredag natt. Jag hade tänkt att jag skulle jobba på kvällarna men jag är så trött. Igår var Kåre här till ca 22.00, vilket väl var jobb ungefär och sedan kom jag inte i säng förrän 23.30 och läste lite. Sov dåligt på natten utan att jag egentligen vet varför men trött är jag idag i alla fall.
Magnus från min 6-grupp rövade bort mig på lunch idag och det var mycket trevligt. Han är en person som jag kan prata med om vad som helst. Det är skoj! Fick ett livstecken från min cancersjuka vän idag. Hon lever i alla fall men det verkar inte vara så mycket mer. Jag ryste när jag läste hennes brev och jag kände mig så hjälplös!
Jag har ju försökt att inte äta extra socker och det går ganska bra. Jag lyckas till 87% 🙂 Idag efter dagis så gjorde jag och Tovah chokladbollar och jag åt alldeles för många och ca 30 minuter senare så var jag på vresigt humör utan någon som helst anledning. Dumma mig, inte ära socker.
Klockan är bara 20 men jag funderar på att lägga mig och läsa. Läser en jättebra bok just nu, Alex Dogboy. Om en kille i Honduras som rymmer hemifrån för att Råttan har sagt att det är så coolt att vara gatubarn. Skrämmande vad de råkar ut för och om regeringens rensning och alla gäng som slår alla gula och blå. Fast är det så stor skillnad mot de ”sämre” förorterna i Sverige?
Mitt i naturen på TV. Dykning i Norge för att titta på Kungskrabbor. Får se om de hittar några. Vad tror du?
Gällande min docentur väntar jag fortfarande på svar från den ene sakkunigge gällande min pedagogiska skicklighet. Han blev påmind förra måndagen och vi får hoppas att han lämnar in svar snart.
Vi har börjat planera en vintersemester och vi sneglar på en all-inclusive. Men vi vill ha en riktigt sådan och inte någon billig charter variant. Hittade en del underbara i Mexico och Bahamas. Får se vad ekonomin tillåter till senvintern.
Hmm, det är som alltid uppiggande att skriva i bloggen och säger till mig själv att jag borde göra det oftare, helst varje dag men ändå gör inte det. Visst är jag irrationell.

En reaktion på ”Ensam hemma”

  1. There is only one real all inclusive alternative. A cruise in the caribbean. We did it and it is the only charter trip I will ever do again. Amazing food for free, new country everyday with no packing involved, extreme luxury! Not that expensive!
    http://www.rccl.com (our boat was the Voyager of the Seas)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.