Mitt liv som…

Ja vad händer i mitt liv egentligen? Jag har börjat igen (förra torsdagen) och redan har stressen kommit tillbaka. Skall det vara så? Det var jätteskoj ända till det kom två helt olika överraskningar gällande ekonomi. Dvs, man tror man har pengar på avdelningen men det visar sig att så inte är fallet pga dumma interna regler. Sådana överraskningar får en helt enkelt att stressa upp sig själv fastän man borde inte bry sig. Jag borde helt enkelt leva mer i nuet och inte bry mig så mycket men jag klarar helt enkelt inte av det.
Hela helgen har jag känt mig deppig och ledsen och dumma jag reagerar genom att bli aggressiv, sluten och allmänt trist. Och allt detta tar massor med energi och får mig att bli ännu tröttare än jag borde vara.
Blääää

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.