53.6KM

| | Comments (0)

Idag blev det en trevlig och lång tur med Olli. Han satt i kärran och jag cyklade på i totalt 53.6KM. En lång och trevlig runda. Det var skönt att trampa på och det var underbart väder. Varmt och skönt. Som ni kan se nedan så åkte vi ner till stan (och köpte en iPhone 3G och åt Sushi) och cyklade vidare över Gäddvik, Bälinge och Avan där vi tog färjan. Olli tyckte färjan var helt underbar och vi kanske skall ta oss en tur dit imorgon igen.

200807252035.jpg

Och vet vad det värsta är? Nu när jag kom hem så ser jag att det kommit ett par nya geochachar varav en direkt när man kommer av färjan på norra sidan. Ahhh, jag får cykla dit imorgon och klämma den. Vi tog i alla fall en vid sjukhuset.

En liten handling på Coop blev det också och där lyckades jag krocka med en vägg :) Skrap sa det!

Mats, tyckte att jag borde kommentera FRA lagen och efter en del funderande så har jag bestämt att jag inte kan göra det i detta publika forum eftersom jag jobbar på ett stort företag och då är det svårt att ha ett helt skilt privatliv, dvs min åsikt blir lätt företagets åsikt. Tyvärr Mats, men läsarna får gärna gissa vad jag tycker om lagen! Sedan kan man ju filosofera om om lagen gör någon skillnad mot vad som var "möjligt" tidigare.

Ahh, jag älskar att cykla! På tal om att älska så när vi stod och vänta på att stora båten skulle "köra" så kom det en liten båt i 50-tals stuk och då sade Olli: "Jag älskar den!". :)

Puss på er !

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on juli 25, 2008 8:42 EM.

Sommar was the previous entry in this blog.

iPhone 2.0 is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.