Sommar

| | Comments (1)

Idag har vi varit på stranden, ätit sushi och cyklat omkring (ca 20KM blev det).

Tovah åkte iväg på förmiddagen med Nette och Evelina och badade på storsand och på eftermiddagen så cyklade vi iväg hela familjen för att titta på årets största kryssningsfartyg som kommer till Luleå, Sprit of Adventure, åt en massa sushi på SushiBar, 4 kulor glass på 7th Heaven (After Eight glassen rekommenderas varmt, eller kanske rekommenderas kallt?) och sedan iväg till en lite privat strand vid Tuna. Lite lyxigt att ha en strand för sig själv men det finns ju ett par att välja på vid Notviken, Tuna, Guldkusten....

Det är riktigt varmt i Luleå idag, skönt men lite kvavt.

Göran tyckte jag borde skriva mer om alla böcker jag läser så jag får väl göra som han säger. Läste precis ut ännu en Ken Follet bok, Code to Zero som utspelar sig 1958 runt jakten på att få upp en amrisk satellit i luften efter att Ryssarna fått upp två lyckade uppskjutningar (Sputnik och Lajka i Sputnik 2). Blanda in lite spioner, minnesförluster, tekniska beskrivningar av raketer så får du en mycket bra bok. Rekommenderas!

Nehepp, nu bestämde sig Oliven för att skriva lite. Talk to you later!

Förresten, har jag talat om att jag sett Jan Guillou fisa?

1 Comments

Angående saker du borde skriva om, det vore intressant att veta vad du tycker om den nya signalspaningslag som riksdagen klubbade igenom för en månad sen, den sk. FRA-lagen. Eftersom du är en tämligen känd IT-personlighet som också delar med sig av sitt privatliv på nätet tycker jag det vore intressant med din åsikt om lagen ifråga. Ifall du redan skrivit om den så får jag läsa din annars upplyftande blogg mer noggrant.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on juli 24, 2008 10:50 EM.

Abisko Dag 5 was the previous entry in this blog.

53.6KM is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.