Snart hemma igen

| | Comments (1)

Nu är jag på väg till Luleå och landar om ca 30 minuter. Det har varit en intressant resa även om gårdagen blev väldigt lång (14 timmars jobb).

Jag flög via London City Airport och från stan så tog det ca 55 minuter att ta sig dit med tunnelbana och Dockland Light Railway. Ungefär lika lång tid som det tar till Heathrow MEN när jag vl kom dit så tog incheckning och säk totalt 3.5 minuter. Helt otroligt snabbt. Ja det är en liten flygplats men kommer man fram till samma ställe så spelar det ju mindre roll. Flygplatsen verkar ha ca 10 gater och man sitter i det gemensamma utrymmet tills gaten kommer upp när det är dags att boarda. Trevligt. Trist bara att SAS bara flyger mindre plan dit, dock fortfarande jet och det tar ca 5 minuter längre än till Heathrow. Vid nästa resa till London får jag väl prova Heathrow igen och se hur lång tid det tar där:) Men det lär väl bli om sådär 5 år eller något.

En bra resa räknas alltid i antalet sushimåltider man fick och utav 6 måltider så var 4 sushi på denna resa. Bra eller hur? De övriga två var frukost :) Jag hamnade på bältastället igår igen och igår lunch fick jag mig två små lådor sushi och idag blev detg en mix4 på East&West på Arlanda. Rangordningen blir:
1: Bälta dag 1
2: Bälta dag 2
3: East&West
4: Lådsushi

1 Comments

LCY är rätt trevlig flygplats. Flyger till coh från därifrån nu på torsdag. Föredrar den före Heathrow när jag inte har extremt shoppingbehov (brukar köpa te på Heathrow).

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on februari 13, 2007 3:10 EM.

London was the previous entry in this blog.

Usel Dag is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.