London

| | Comments (0)

Så nu är jag i London. Kom fram till hotellet vid 19 lokal tid och begav mig direkt ut för att hitta något att äta. Sushi stor såklart på önskelistan och inne på Victoriastationen hittade jag Yo! som serverar sushi på bälta (löpande band alltså). Underbart god sushi faktiskt. En av de bästa jag någonsin ätit. Riset var precis lagom hårt (lite mjukare än det normalt är). Bälta är alltså att man sitter vid en bardisk och så åker små tallrikar förbi med sushi. Man tar vad man vill ha och efteråt betalar man baserat på hur många tallrikar man tagit och vilka färger de har (olika pris på olika färger).

Hotellet var stort och gammalt. Stort och ståtligt var stilen och det kändes som om det var 200 år gammalt. När jag bokade och när jag checkade in sade jag explicit att jag ville ha ett rum långt från hissen. Fick jag det nääää. Fick ett rum precis emot hissen och tänkte att det var väl inte så farligt MEN när jag väl lagt mig så insåg jag att det inte var så bra. Hissen pratade nämligen "Going down" och "Doors closing". Gav upp efter 20 minuter, ner till receptionen och fick ett nytt rum. Skönt, långt från hissen och jag hörde inte den. Var det tyst då? Nej, knappast. Fönstret var rakt ut mot framsidan av Victoriastationen där det det var ljud hela tiden. Tur man hade med bra öronproppar (silikon) och jag sov faktiskt som en sten. Fick mig en god frukost och sedan iväg och jobba.

Regnar gör det dock men jag sitter ju inomhus så det gör inget.

Gav upp på de nya glasögonen idag och gick tillbaka till mina gamla (ej solisar). Får helt enkelt för ont i högerögat av det nya och jag börjar fundera på om de är för starka kanske? Jag får ju förhoppningsvis nya glas på torsdag och vi får se om det blir bättre. Har dock varit och mätt två gånger nu med två olika optiker. Undrar vad de säger om jag vill mäta om igen? Suck vad jobbigt.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on februari 12, 2007 12:43 EM.

Lilla familjen på isen was the previous entry in this blog.

Snart hemma igen is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.